Nieuws

Home / Nieuws
Onze blog

In juni 2017, tijdens zijn afstudeerfase van de opleiding Bouwkunde, werd Zoubeir El Atmani uit interesse benaderd door een van onze recruiters: ‘Ik vond het een geschikt moment om mij te verdiepen in de arbeidsmarkt om te zien wat deze mij te bieden had.’

Geschreven door:

Serdar Kiliç is Junior Werkvoorbereider en startte in maart 2018 met zijn eerste baan via Seven Oaks bij MBB Maarssen’s Bouwbedrijf. Het was geen verrassende keuze toen Serdar besloot om bouwkunde te studeren.

Geschreven door: Christel Bekker

Ton Sens is via Seven Oaks gedetacheerd bij Trebbe West als Uitvoerder. Ton werkt momenteel aan de nieuwbouw van het Amphia Ziekenhuis in Breda.

Geschreven door: Christel Bekker

Onze Uitvoerder Ed Verbeek is momenteel gedetacheerd bij Waal. Hier werkt hij aan het project Albatros, dat bestaat uit 61 koopappartementen.

Geschreven door: Christel Bekker

Wij, detacheringsbureau Seven Oaks, investeren juist graag in de ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden onze medewerkers meer dan een baan alleen.

Geschreven door: Piet Middelbrink

Vandaag, 21 februari 2017, start Seven Oaks in opdracht van Rcreators met het project ‘De Knoop’. Seven Oaks ontwikkelt tijdens dit project een interactieve 3D walkthrough-visualisatie.

Geschreven door: Christel Bekker

Wij, Seven Oaks, hebben een groot deel van onze werknemers gedetacheerd binnen de bouwsector en zij verdienen een veilige werkomgeving.

Geschreven door: Piet Middelbrink

Onlangs verscheen er in de Cobouw een artikel waarin zij waarschuwt voor een dreigend tekort aan vakmensen in de bouw (12-2016). Als de sector niet snel verjongt, barst er volgens economen een gevecht om personeel los. Dit artikel trok natuurlijk meteen mijn aandacht.

Geschreven door: Piet Middelbrink

Op donderdag 2 juni 2016, in het kader van de ‘Dag van de Bouw’, heeft Lighthouse Club Utrecht op TU Delft wederom de bouwgame gespeeld. Leerlingen van HAVO 4 en VWO 5 kregen de mogelijkheid om de bouwgame te spelen.

Geschreven door: Christel Bekker

Leo Scholman & Erik van IJzendoorn van Van Dillen Bouw Culemborg reizen eind mei 2016 af naar Cambodja. Zij gaan daar woningen renoveren en toiletten bouwen voor arme gezinnen. Seven Oaks heeft een donatie gedaan en bouwt mee aan twee virtuele huisjes.

Geschreven door: Christel Bekker