Nieuws

Home / Nieuws
Onze blog

Het is de “Week van de Uitvoerder” bij Seven Oaks. Een week lang nemen we de tijd om dit mooie vak eens extra onder de aandacht te brengen. Want Uitvoerders heb je in allerlei disciplines, zoals de voorbeelden in dit blog illustreren. Ga met ons mee op een ontdekkingstocht langs vier prachtige projecten waar onze Uitvoerders aan hebben gewerkt! 

 

Het Scheldeplein in Amsterdam
 

Geschreven door:

Begin 2019 kwam Joris Kleve als zzp Uitvoerder bij Seven Oaks werken. Inmiddels zijn we bijna twee jaar verder, werkt zijn vader ook bij Seven Oaks en gaat Joris met een nieuwe uitdaging beginnen. Wij mochten hem een aantal vragen stellen over zijn carrière in de bouw en wat Seven Oaks daarvoor heeft betekend. Lees in het verhaal van Joris hoe hij zonder bouwkundige opleiding is opgeklommen, van vakantiekracht in het bouwbedrijf van zijn vader tot zelfstandig uitvoerder op grote woningbouwprojecten.
 

Geschreven door:

In juni 2017, tijdens zijn afstudeerfase van de opleiding Bouwkunde, werd Zoubeir El Atmani uit interesse benaderd door een van onze recruiters: ‘Ik vond het een geschikt moment om mij te verdiepen in de arbeidsmarkt om te zien wat deze mij te bieden had.’

Geschreven door:

Serdar Kiliç is Junior Werkvoorbereider en startte in maart 2018 met zijn eerste baan via Seven Oaks bij MBB Maarssen’s Bouwbedrijf. Het was geen verrassende keuze toen Serdar besloot om bouwkunde te studeren.

Geschreven door: Christel Bekker

Ton Sens is via Seven Oaks gedetacheerd bij Trebbe West als Uitvoerder. Ton werkt momenteel aan de nieuwbouw van het Amphia Ziekenhuis in Breda.

Geschreven door: Christel Bekker

Onze Uitvoerder Ed Verbeek is momenteel gedetacheerd bij Waal. Hier werkt hij aan het project Albatros, dat bestaat uit 61 koopappartementen.

Geschreven door: Christel Bekker

Wij, detacheringsbureau Seven Oaks, investeren juist graag in de ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden onze medewerkers meer dan een baan alleen.

Geschreven door: Piet Middelbrink

Vandaag, 21 februari 2017, start Seven Oaks in opdracht van Rcreators met het project ‘De Knoop’. Seven Oaks ontwikkelt tijdens dit project een interactieve 3D walkthrough-visualisatie.

Geschreven door: Christel Bekker

Wij, Seven Oaks, hebben een groot deel van onze werknemers gedetacheerd binnen de bouwsector en zij verdienen een veilige werkomgeving.

Geschreven door: Piet Middelbrink

Onlangs verscheen er in de Cobouw een artikel waarin zij waarschuwt voor een dreigend tekort aan vakmensen in de bouw (12-2016). Als de sector niet snel verjongt, barst er volgens economen een gevecht om personeel los. Dit artikel trok natuurlijk meteen mijn aandacht.

Geschreven door: Piet Middelbrink