Ons Team

Piet Middelbrink

Algemeen Directeur & Consultant Bouw
“Communication – the human connection – is the key to personal and career success.”

Naast het leiden van de organisatie druk met werving en selectie. Gedreven om zowel voor zakelijke relaties als kandidaten de optimale match te maken. Dat is mijn passie! Buiten werk ben ik graag bij familie en vrienden. Golfen, fitnessen, tuinieren en me verdiepen in tech-innovaties – dat houdt me in topvorm!

Richard Hol

Recruiter & Consultant Bouw
“Je leeft maar één keer!”

Gedrevenheid en passie kenmerken me in mijn werk, kandidaten op de juiste plek en in hun kracht krijgen geeft me voldoening. Sport is mijn uitlaatklep, ik fitness en tennis graag. Verder besteed ik de tijd met familie en vrienden en geniet ik met volle teugen van het leven.

Peter Eijkelenboom

Recruiter & Consultant SO Vastgoed
“Recruitment is eenvoudig, de kunst is om het eenvoudig te houden”

Verantwoordelijk voor Seven Oaks Vastgoed. Empathisch, open en gedreven; zo omschrijft men mij. Ik ben graag met familie en vrienden en houd van koken, sporten en terrassen. Ook in mijn werk vind ik het leuk om mensen te leren kennen en ze op de juiste plek te krijgen. Elke dag gedreven bezig zijn om successen te boeken, dat motiveert mij!

Helen Helderop

Office Manager & Recruiter
“Bekwaamheid bepaalt wat je kunt doen. Motivatie bepaalt wat je doet. Houding bepaalt hoe goed je het doet”

Werkzaam bij Seven Oaks sinds de oprichting in 2000. Als medeaandeelhouder vervul ik veel taken, waaronder het interviewen van kandidaten. Ik ben gehuwd en moeder van twee dochters. Als ik niet aan het werk ben, kun je me vinden bij mijn paard of op de golfbaan.

Joris ter Denge

Recruiter Bouw
“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”

Ik ben, als rasecht gezelschapsdier, altijd het liefst onder de mensen. In mijn werk als Recruiter ben ik enthousiast en resultaatgericht, ik breng mensen graag in beweging. In m’n vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden een biertje te drinken op het terras.

Renate Smit

Secretaresse
“Be you and wear it with pride. Confidence is what makes you look beautiful”

Betrouwbaar, zorgzaam, control freak en perfectionist; dat ben ik in 4 woorden. In m’n vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden, maar ook samen met m’n vriend op de bank voor Formule 1. 2x per week vind je mij in de sportschool en regelmatig in de keuken om te bakken.

Melissa van der Meijden

Recruiter
“It’s not knowing what to do; it’s doing what you know “

Enthousiast, vrolijk, en gedreven zijn 3 kenmerken die mij definiëren in mijn werk. Hoe groter de uitdaging is, hoe leuker ik het vind. Dat zijn plekken waarin je groeit en dat vind ik 1 van de belangrijkste dingen zowel zakelijk als persoonlijk. Ik ben gek op honden, extreme sporten en lezen. Mij kan je in mijn vrije tijd vaak op of in het water vinden.