Opdrachtgevers

Zo vinden wij de beste match voor je bedrijf

Onze Consultants nemen de tijd om jou als opdrachtgever te leren kennen. Samen ontdekken we welke professionals optimaal bij jouw organisatie passen qua kennis, ervaring en karakter.

Daarna zoeken onze Recruiters actief naar de juiste kandidaten in de Seven Oaks database, die barst van het bouw- en vastgoedtalent. Ook promoten we vacatures via onder meer:

  • De Seven Oaks website
  • Online advertenties
  • Ons sterke LinkedIn netwerk
  • Sociale media
  • Job boards

Met elke kandidaat doen we een uitgebreide intake en een Persoonlijk Profiel Analyse. Bovendien trekken we standaard twee referenties na. Zo ben jij verzekerd van betrouwbaar en vakkundig personeel voor je organisatie. Meer weten? Neem gerust contact op!

Onze diensten

Werving & Selectie

Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk en vind de beste professional voor je personeelsvraag. Jouw organisatie neemt de professional aan en regelt het contract. Je betaalt ons eenmalig een fee voor de bemiddeling (Executive Search).

Wij vinden de beste match
Gedegen selectieproces
Bespaar tijd en energie

Detachering

De professional is bij Seven Oaks in dienst en werkt (tijdelijk) bij jouw organisatie op locatie. Wij regelen de personeelszaken en uitbetaling. Indien gewenst kun je het dienstverband na een jaar overnemen van Seven Oaks.

Flexibiliteit in je personeelsbestand
Je zit nergens aan vast
Specialistische kennis in huis halen

ZZP Bemiddeling

Tijdelijke expertise nodig op projectbasis? We bemiddelen ook zzp’ers in Bouw en Vastgoed. Ideaal voor spoedklussen. Wij ontzorgen je in het hele proces, regelen de betalingen en zorgen dat alles voldoet aan de regels. Zo hoef jij je nergens druk om te maken!

Optimale flexibiliteit
De juiste match voor je opdracht
Goed geregeld, geen gedoe
  • quote kan hier

  • nog een quote

Relevante kandidaten ontvangen per mail?

Ook met ons samenwerken voor het beste personeel?

Neem contact op met een van onze consultants