Dit zijn onze Opdrachtgevers

Seven Oaks werkt samen met toonaangevende organisaties in de Nederlandse bouw- en vastgoedsector. Wij zijn trots op de bouw- en vastgoedbedrijven waar we professionals hebben bemiddeld. Hieronder vind je een overzicht van onze opdrachtgevers.

Seven Oaks werkt zowel op basis van werving en selectie als op basis van detachering. Daarnaast zijn wij actief in de bemiddeling van ZZP‘ers in de bouw- of vastgoedsector. Afhankelijk van jouw wensen en die van de opdrachtgever treed je rechtstreeks bij het bedrijf in dienst, ga je aan de slag op projectbasis of krijg je een contract aangeboden door Seven Oaks.

Wij hechten waarde aan goed werkgeverschap. Bij al onze opdrachtgevers ben je dan ook verzekerd van een fijne werkomgeving, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en goede ontwikkelkansen en doorgroeimogelijkheden. Of je nu bij een groot of juist kleiner bedrijf wilt werken, wij hebben de werkgever die perfect bij je past. We adviseren je graag over de kansen voor jouw carrière en gaan samen op zoek naar de best mogelijke stap in jouw loopbaan.

Wil jij ook aan de slag bij een van deze topwerkgevers? Wij hebben een ruim banenaanbod bij Bouw- en Onderhoudsbedrijven, (Ontwikkelende) Aannemers, Vastgoedbeheerders, Projectontwikkelaars, Woningcorporaties, Beleggers, Architecten, Advies- & Ingenieursbureaus en meer. Bekijk onze vacatures of neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.

Ben jij zelf op zoek naar goed personeel voor je bedrijf in de bouw- of vastgoedsector? Seven Oaks vindt snel en effectief de beste mensen voor jouw organisatie. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor een samenwerking met Seven Oaks. Neem contact op of bekijk onze informatie voor opdrachtgevers.