Over ons

Seven Oaks bouwt mee aan jouw toekomst

Seven Oaks is als Executive Search- en Detacheringsbureau al sinds de oprichting in 2000 actief in de werving & selectie en detachering van hogeropgeleide professionals in Bouw, Projectontwikkeling, Vastgoed, (BIM) Engineering en Architectuur.

Vanuit ons hoofdkwartier in Montfoort werken we nauw samen met de beste werkgevers in de bouw- en vastgoedsector, van aannemers tot projectontwikkelaars tot onderhoudsbedrijven.

Zoek jij een nieuwe uitdaging, bijvoorbeeld als Projectleider, Uitvoerder, Projectontwikkelaar of Werkvoorbereider? Dan kun je bouwen op onze ervaring en ons uitgebreide netwerk. Onze Recruiters voorzien je graag van een persoonlijk carrièreadvies op maat en brengen jouw CV onder de aandacht bij een topwerkgever.

Nieuwsgierig naar ons vacatureaanbod?

Bekijk de actuele vacatures

Wij bouwen op ervaring

Al ruim 20 jaar specialiseren wij ons in het bemiddelen van Bouw- en Vastgoedprofessionals van het middenkader tot op directieniveau. Ons hechte team van Recruiters heeft een schat aan kennis en ervaring opgebouwd en kan jou voorzien van het beste advies.

We kennen onze opdrachtgevers door en door en weten wat zij zoeken. Daardoor kunnen we professionals matchen aan het bedrijf dat het beste bij hen past. Ook fijn om te weten: Wij zijn aangesloten bij de NBBU en volledig SNA-gecertificeerd.

Bouwen aan jouw talent

Wij vinden het belangrijk dat talent blijft groeien. Daarom dragen we graag ons steentje bij aan jouw ontwikkeling. Je raakt immers nooit uitgeleerd, toch? In de dynamische bouw- en vastgoedwereld is het extra belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe trends en ontwikkelingen, zodat je weet wat er speelt en niet achterloopt.

Werk jij via Seven Oaks? Dan investeren wij graag in trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Ook bekijken we samen wat je nodig hebt om door te groeien naar een hogere functie als jij die ambieert. Zo kun jij je optimaal ontwikkelen en ben je klaar voor de toekomst!

Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze informatie voor ZZP’ers en Professionals.

Ons Team staat altijd voor je klaar. Neem gerust contact op met een van onze Recruiters of Consultants!

Ons Team

Onze werkwijze

Ons betrokken en deskundige team van Recruiters en Consultants neemt de tijd om iedere kandidaat persoonlijk te leren kennen door middel van een uitgebreide intake. Zo krijgen we snel en effectief de juiste persoon op dezelfde plaats.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Ben jij bij ons op gesprek geweest? Dan overleggen we eerst samen met welke bedrijven jij je CV wilt delen. Je houdt dus altijd zelf de regie in handen.

Snel en zorgeloos aan de slag

Aangenomen bij een van onze opdrachtgevers? Na de plaatsing blijven we nauw betrokken om ervoor te zorgen dat alles probleemloos en naar wens verloopt, door te evalueren, adviseren en begeleiden waar nodig. We faciliteren de onboarding en het inwerktraject en zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Zo kun jij je aandacht volledig richten op waar je goed in bent: je werk!

Persoonlijk Profiel Analyse

Wij bieden onze kandidaten de mogelijkheid om gratis een Persoonlijk Profiel Analyse (PPA) in te vullen. Dit is een zelfreflectie en geen test, je kunt het ook niet fout doen. Deze gedragsanalyse geeft meer inzicht in jouw persoonlijke gedragsstijl en motivatie. Dit kan helpen om een nog betere inschatting maken van de functie en het bedrijf dat goed bij je past.

Wat we voor je doen

Werving & Selectie

Bouw- en Vastgoedbedrijven vragen ons om de juiste kandidaten te zoeken voor hun vacatures. Ben jij die perfecte match? Dan biedt het bedrijf je een contract aan en treed je daar in dienst. Wij zorgen ervoor dat je snel en zorgeloos aan de slag kunt.

Snelle Executive Search
De beste baan voor jou
Zorgeloos een carrièrestap

Detachering

Je komt bij Seven Oaks in dienst en werkt voor een bepaalde termijn gedetacheerd bij de beste opdrachtgevers op locatie. Is die termijn voorbij? Dan neemt de opdrachtgever jouw dienstverband over of zoeken wij een mooie nieuwe uitdaging voor je.

Snel veel leren en ervaring opdoen
Volg opleidingen & trainingen
In verschillende keukens kijken

ZZP Bemiddeling

Zoek jij als zzp’er een nieuwe opdracht in Bouw of Vastgoed? Met ons sterke netwerk vinden wij een schitterend project dat past bij jouw expertise. Project bijna klaar? Dan zoeken we een nieuwe uitdaging. Zo heb je een stabiele bron van goed werk.

Mooie opdrachten op je CV
Een aantrekkelijk uurtarief
Je factuur betaald in 14 dagen
  • Lorem ipsum

  • About seven oaks quote slogan