Maak kennis met ons team

Werken bij Seven Oaks als Recruiter, Searcher of Consultant

Wij zijn regelmatig op zoek naar ambitieuze nieuwe collega’s die er helemaal voor gaan! Ben jij gedreven en resultaatgericht? Wil je een bijdrage leveren aan het bemiddelen van hogeropgeleide professionals in de Bouw- en Vastgoedsector? Grote kans dat er een plekje voor je is binnen ons hechte team. We zoeken bijvoorbeeld regelmatig Recruiters, Searchers en Consultants.

Kom ook ons team versterken!

Maak kennis met het team waarin je komt te werken!

Ons Team

Kom bij het team!

Werken bij Seven Oaks betekent werken in een hecht en ambitieus team. Je kunt veel leren en hebt altijd collega’s klaarstaan om mee te sparren. We werken vanuit ons knusse kantoor in Montfoort, waar elke ochtend een lekker kopje koffie op je staat te wachten. Bekijk onze interne vacatures of stuur een open sollicitatie!

Wij investeren in jouw talent

We vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen. Daarom faciliteren we graag relevante opleidingen, trainingen en cursussen waarin jij geïnteresseerd bent. Zo krijg je de kans om veel te leren en door te groeien. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw loopbaanontwikkeling? Neem contact met ons op!

Ben je op zoek naar onze vacatures in de Bouw- en Vastgoedsector?

Bekijk ons vacatureoverzicht

Interne vacatures

Wil jij bij team Seven Oaks aan de slag, bijvoorbeeld als Recruiter of Consultant? We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Bekijk onze interne vacatures hieronder en neem snel contact met ons op! Geen passende vacature voor jou op het moment? Jouw open sollicitatie is ook altijd van harte welkom.