januari 19, 2023

Gezocht: Senior Consultant Recruitment Bouw met management- en partnershipambitie.

Ervaren netwerker met managementambitie

Als Senior Consultant Recruitment Bouw bij Seven Oaks is het jouw doel om de beste match te vinden voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Vanuit ons kantoor in Montfoort (Utrecht) houd jij je bezig met het volledige recruitmentproces. Een zeer afwisselende en soms ook hectische baan. Jij vindt het een uitdaging om goede kandidaten te vinden en gaat graag met ze in gesprek. Vervolgens analyseer je welke ervaring, ambities en persoonlijkheidskenmerken de kandidaat heeft, zodat je hem of haar kunt koppelen aan de best passende vacatures en opdrachtgevers. Om dit succesvol uit te kunnen voeren, zit je natuurlijk regelmatig aan tafel bij de opdrachtgevers en ben je altijd op zoek naar nieuwe business.

Daarnaast stuurt de Senior Consultant Recruitment Bouw onze business unit Bouw aan (3 consultants/recruiters) en ben je verantwoordelijk voor de omzet en winst van deze afdeling. Verder vervul je diverse taken binnen de algemene leiding en vervang je, samen met de business unitmanager Vastgoed, de directie bij afwezigheid.

Heb je een groot netwerk in onze branche? Ben je op zoek naar een managementpositie en wil je als MT-lid samen met de directie onze succesvolle organisatie verder uitbouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De volledige vacatureomschrijving vind je hier.

Spreekt deze vacature van Senior Consultant Recruitment Bouw jou aan?

Dan maken wij graag kennis.

Bel of mail snel om een afspraak te maken! De coontactgegevens vind je hier

Seven Oaks zoekt een Consultant Recruitment Bouw

Over Seven Oaks

Wij zijn Seven Oaks, een Executive Search- en Detacheringsbureau gevestigd in Montfoort, Utrecht. Al sinds onze oprichting in het jaar 2000 zijn we gespecialiseerd in het bemiddelen van hogeropgeleide professionals in Bouw, Projectontwikkeling, Vastgoed, Architectuur, Advies en (BIM) Engineering. We werken nauw samen met de beste werkgevers in de bouw- en vastgoedsector. Bekijk onze vacatures en neem contact op, we gaan graag met je in gesprek!