Maand van de Uitvoerder - Ed Verbeek

Home / Blog / Maand van de Uitvoerder - Ed Verbeek

De maand januari 2018 heeft Seven Oaks uitgeroepen tot de Maand van de Uitvoerder. Deze maand besteden wij extra aandacht aan onze uitvoerders. Ook geeft een aantal uitvoerders van ons jou een kijkje achter de schermen bij de projecten waar zij nu aan werken. Onze Uitvoerder Ed Verbeek is de eerste. 

 

Onze Uitvoerder Ed Verbeek is momenteel gedetacheerd bij Waal. Hier werkt hij aan het project Albatros, dat bestaat uit 61 koopappartementen.

 

Ed Verbeek: “Op dit project ben ik uitvoerder voor de ruwbouw. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het optrekken van het betoncasco en dit doen we in verschillende bouwsystemen.”

 

Het appartementencomplex bestaat uit twee delen. De toren wordt 15 verdiepingen hoog en wordt met behulp van tunnelbekisting in combinatie met prefab onderdelen en staalconstructies opgetrokken. De laagbouw wordt 5 verdiepingen hoog en wordt opgetrokken met behulp van wanden, breedplaatvloeren en prefab.

 

“Het leuke aan mijn werk is het contact met en het aansturen van de mensen op de werkvloer.”

 

Als uitvoerder zorgt Ed Verbeek dat alle benodigde onderdelen op tijd worden besteld en geleverd en dat de juiste mensen op de juiste locaties aan het werk zijn. “Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de veiligheid en houd ik in de gaten dat de bouwplaats opgeruimd is. Dit betekent dat het afvoeren van de containers restafval ook onder mijn verantwoordelijkheid valt.”

 

“Ik werk sinds 1 september 2017 via Seven Oaks bij Waal en dit bevalt mij prima. Als jij als Uitvoerder op zoek bent naar een nieuwe baan, dan raad ik je aan om met Seven Oaks in gesprek te gaan. Hier krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.”

 

Wil je op de hoogte blijven van dit project? Volg dan onze Uitvoerder Ed Verbeek op LinkedIn. Hij post dagelijks foto’s van zijn werk.

 

Geschreven door: Christel Bekker
op: 10/04/2018 - 16:07