september 10, 2021

Interview met Recruiter & Consultant Peter Eijkelenboom

Mogen we je even voorstellen aan Peter Eijkelenboom. Binnen Seven Oaks is Peter verantwoordelijk voor het opzetten en uitbouwen van de landelijke vastgoedtak, onder de naam Seven Oaks Vastgoed. In dit blog stellen we hem een aantal vragen. Wie is Peter op het werk en daarbuiten, en welke ambities heeft hij voor de toekomst?


Recruiter Peter Eijkelenboom

Peter, kun je jezelf even voorstellen?

Ik ben 32 jaar oud en woon samen met mijn vriendin Christel in Leidsche Rijn in Utrecht. Samen met ons dochtertje. Daar gaat momenteel veel van onze energie en aandacht naar uit!

In mijn vrije tijd houd ik van sporten en koken. Ik vind het ook heerlijk om te barbecueën of terrassen met vrienden. Ik ben een heel actief persoon en kan absoluut niet tegen stilzitten.

Hoe kwam je bij Seven Oaks terecht?

Ik heb Commerciële Economie gestudeerd en toen heb ik samen met een vriend een eigen onderneming gehad in leadgeneratie. Vervolgens ging ik op zoek naar een vaste baan en ben ik gaan werken als Recruiter in de bouw.

Het Recruitmentvak sprak me aan omdat ik een resultaatgericht persoon ben met veel energie. Ik kom goed tot mijn recht in een prestatiegedreven omgeving en heb door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd.

Na ruim vier jaar was ik toe aan iets nieuws. Met Seven Oaks Vastgoed krijg ik de kans om de vastgoedtak van Seven Oaks op te zetten en uit te breiden. Ik vind het een leuke uitdaging om met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan iets vanaf het begin af aan op te starten.

Dat iedereen in de vastgoedwereld onze naam kent, dat is wat ik wil bereiken.


Wat wil jij bereiken met Seven Oaks Vastgoed?

Mijn ambitie is om Seven Oaks Vastgoed uit te bouwen tot een van de grootste partijen van Nederland in vastgoedrecruitment. Het netwerk verder uitbreiden en een goede reputatie opbouwen, zodat op termijn iedereen in de vastgoedwereld onze naam kent. Dat is wat ik wil bereiken.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Successen behalen! Dat kan van alles zijn, van het halen van een target tot het voeren van een geslaagd kennismakingsgesprek. Als ik iemand kan helpen om een mooie carrièrestap te maken geeft mij dat veel voldoening.

Ik wil vooral goed zijn in wat ik doe. Daarnaast vind ik het fijn om veel vrijheid in mijn werk te hebben en ben ik een echte workaholic. Collega’s omschrijven mij als precies en nauwkeurig, ik hecht veel waarde aan goede structuren en processen.

De keuzes van Peter:


Met Peter in gesprek over je carrièrekansen?

Werk jij in het vastgoed of de projectontwikkeling, bijvoorbeeld als Projectontwikkelaar, Projectmanager of Vastgoedmanager? Seven Oaks Vastgoed is gespecialiseerd in mooie vacatures bij ontwikkelaars, beleggers, woningcorporaties en andere partijen in de vastgoedwereld. Benieuwd wat Seven Oaks Vastgoed voor jouw carrière kan betekenen? Peter gaat graag het gesprek met je aan, neem nu contact op.