Over ons

Home / Over ons

Seven Oaks bouwt mee aan jouw toekomst

Ons Executive Search- en Detacheringsbureau is al sinds de oprichting in 2000 gespecialiseerd in het bemiddelen van hogeropgeleide professionals in Bouw, Projectontwikkeling, Vastgoed en Architectuur. We werken nauw samen met de beste werkgevers in de bouw- en vastgoedsector, van aannemers tot projectontwikkelaars tot onderhoudsbedrijven.

 

Werk jij voor Seven Oaks? Dan investeren we graag in jouw persoonlijke ontwikkeling door relevante opleidingen, cursussen en trainingen aan te bieden.
 

Wij gaan voor kwaliteit, niet voor kwantiteit

Ons betrokken en deskundige team van recruiters en consultants neemt de tijd om iedere kandidaat persoonlijk te leren kennen, door middel van een uitgebreide intake en Persoonlijk Profiel Analyse (PPA). Zo krijgen we snel en effectief de juiste persoon op dezelfde plaats.

 

Wij werken zowel op basis van werving en selectie als op basis van detachering. Ben jij bij ons op gesprek geweest? Dan overleggen we altijd eerst met jou voordat we je CV bekendmaken bij een van onze opdrachtgevers. Zo houd je zelf altijd de regie in handen.

 

Aangenomen bij een van onze opdrachtgevers? Na de plaatsing blijven we nauw betrokken om ervoor te zorgen dat alles probleemloos en naar wens verloopt, door te evalueren, adviseren en begeleiden waar nodig. We faciliteren het inwerktraject en zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ook fijn om te weten: Wij zijn aangesloten bij de NBBU en volledig SNA-gecertificeerd.
 

Jouw succesvolle carrière start bij Seven Oaks

Wil jij een stap maken in je carrière? Dan kun je bouwen op onze ervaring en ons uitgebreide netwerk. Onze recruiters voorzien je graag van een persoonlijk carrièreadvies op maat en kunnen je snel om de tafel krijgen bij een topwerkgever. Zo kun jij de beste kansen grijpen!

 

Zoek jij een mooie uitdaging in de bouw, bijvoorbeeld als Projectleider, Werkvoorbereider, Uitvoerder, Projectontwikkelaar of Calculator? Wij hebben een ruim aanbod van de beste bouw- en vastgoedvacatures beschikbaar, van het middenkader tot op directieniveau. 

 

Solliciteer naar één van onze vacaturesstuur ons een open sollicitatie of neem contact op met een van onze recruiters.

 

Tip: Volg ook onze bedrijfspagina op LinkedIn voor relevant nieuws en de laatste updates!