Werken bij Seven Oaks

Home / Werken bij Seven Oaks

Werken bij Seven Oaks

 

Seven Oaks is een Executive Search- en Detacheringsbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-opgeleide professionals in de bouw, vastgoed, projectontwikkeling en architectuur.

 

Vanuit ons kantoor in Montfoort, provincie Utrecht, zetten wij ons dagelijks in om de perfecte match te vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers in de bouw- en vastgoedsector.

 

Wij zijn al sinds 2003 actief en werken nauw samen met topwerkgevers in de bouw- en vastgoedsector, zowel op basis van werving en selectie als op basis van detachering. Ben jij op zoek naar een mooie nieuwe functie in bouw of vastgoed? Bekijk ons actuele vacatureaanbod en solliciteer eenvoudig. 

 

Word jij onze nieuwe collega?

 

Ter versterking van ons team zijn wij regelmatig op zoek naar betrokken Recruiters, Consultants en Adviseurs Arbeidsbemiddeling.

 

We zijn gedreven, ambitieus en resultaatgericht, en we verwachten hetzelfde van jou. Daarom bieden we jou een prettige werkomgeving en een prima pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende uncapped bonusregeling en in veel gevallen een smartphone en auto van de zaak.

 

Ben jij een Recruiter, Searcher of Consultant met een persoonlijke aanpak en ervaring in de bouw- of vastgoedsector? En zoek jij een leuke baan in een gezellig team, waarin jij jouw talent verder kunt ontwikkelen?

 

Solliciteer naar een van onze interne recruitment vacatures of neem contact met ons op voor een kennismaking, dan drinken we binnenkort samen een kop koffie. Wij kijken ernaar uit om je persoonlijk te ontmoeten.

 

Zijn er momenteel geen vacatures voor je? Stuur ons dan een open sollicitatie.

 

 

Interne vacatures:

 

Momenteel hebben wij geen interne vacatures openstaan. Natuurlijk ben je altijd welkom voor een kennismaking. 

 

Laat je gegevens achter door het sollicitatieformulier in te vullen, of neem rechtstreeks contact met ons op via +31 (85) 76 07 860.