Werken bij Seven Oaks

Home / Werken bij Seven Oaks

Werken bij Seven Oaks

 

Seven Oaks is een Executive Search- en Detacheringsbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-opgeleide professionals in de bouw, vastgoed, projectontwikkeling, architectuur en (installatie)techniek. Vanuit ons kantoor in Montfoort, provincie Utrecht, zetten wij ons dagelijks in om de perfecte match te vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers in de bouw- en vastgoedsector. Wij zijn al sinds 2003 actief en werken nauw samen met topwerkgevers in de bouw- en vastgoedsector, zowel op basis van werving en selectie als op basis van detachering.

 

 

Ter versterking van ons team zijn wij regelmatig op zoek naar betrokken Recruiters, Consultants en Adviseurs Arbeidsbemiddeling. Ben jij een Recruiter, Searcher of Consultant met een persoonlijke aanpak en ervaring in de bouw- of vastgoedsector? En zoek jij een leuke baan in een gezellig team, waarin jij jouw talent verder kunt ontwikkelen? Solliciteer dan naar een van onze interne vacatures of neem contact met ons op voor een kennismaking.

 

 

 

Word jij onze nieuwe collega?

 

Solliciteer naar een van onze interne vacatures hieronder. Wij kijken ernaar uit om je persoonlijk te ontmoeten.

 

 

 

Interne vacatures:

 

Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven Commercieel Talent, om ons enthousiaste en betrokken kantoorteam in Montfoort te versterken!  Een uitdagende en afwisselende functie, met doorgroeimogelijkheden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

 

 

Commercieel Talent

Vacaturenummer: 1123

 

 

Wat ga je doen?

 

In deze uitdagende functie zet je jouw commercieel talent in om ons netwerk in de bouw- en vastgoedsector verder uit te breiden. Jij gaat actief op zoek naar topkandidaten om onze openstaande vacatures in te vullen. Met jouw overtuigingskracht en resultaatgerichte houding weet je de beste kandidaten te werven voor onze opdrachtgevers. Jij krijgt keer op keer de juiste kandidaat op de juiste plaats. Lees snel meer...

 

 

Wie zoeken we?

 

Jij bent onze ideale kandidaar als je enthousiast en resultaatgericht werkt. Je kunt goed omgaan met computers en vindt het leuk om mensen telefonisch te benaderen. Verder beschik je over:

  • een commerciele opleiding, bij voorkeur op hbo-niveau;
  • enkele jaren ervaring in een commerciële omgeving;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden en een vlotte babbel;
  • een flinke dosis ambitie en doorzettingsvermogen;
  • affiniteit met de bouw is een pre.

 

Wat krijg je ervoor terug?

 

Samen met jou willen we er voor gaan! Kom werken in een enthousiast team waar geen dag hetzelfde is door de diversiteit aan projecten en opdrachtgevers. Wij bieden jou:

  • een uitstekende, uncapped bonusregeling;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een smartphone;
  • een plezierige werkomgeving in een team met enthousiaste collega's;
  • een afwisselende baan met veel ruimte voor eigen inbreng;
  • goede carrièrekansen en veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling d.m.v. cursussen, opleidingen, seminars en coaching.

 

Interesse?

 

Laat je gegevens achter door het sollicitatieformulier in te vullen, of neem zelf contact met ons op via +31 (85) 76 07 860. 

 

 

 

Open sollicitatie

Is deze vacature niet wat je zoekt? Stuur ons een open sollicitatie of bel ons op +31 (85) 76 07 860 om te kijken of we iets kunnen betekenen voor elkaar!