Werken bij Seven Oaks

Home / Werken bij Seven Oaks

Werken bij Seven Oaks

 

Seven Oaks is een Executive Search- en Detacheringsbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-opgeleide professionals in de bouw, vastgoed, projectontwikkeling, architectuur en (installatie)techniek. Vanuit ons kantoor in Montfoort, provincie Utrecht, zetten wij ons dagelijks in om de perfecte match te vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers in de bouw- en vastgoedsector. Wij zijn al sinds 2003 actief en werken nauw samen met topwerkgevers in de bouw- en vastgoedsector, zowel op basis van werving en selectie als op basis van detachering.

 

 

Ter versterking van ons team zijn wij regelmatig op zoek naar betrokken Recruiters, Consultants en Adviseurs Arbeidsbemiddeling. Ben jij een Recruiter, Searcher of Consultant met een persoonlijke aanpak en ervaring in de bouw- of vastgoedsector? En zoek jij een leuke baan in een gezellig team, waarin jij jouw talent verder kunt ontwikkelen? Solliciteer dan naar een van onze interne vacatures of neem contact met ons op voor een kennismaking.

 

 

Word jij onze nieuwe collega?

 

Solliciteer naar een van onze interne vacatures. Wij kijken ernaar uit om je persoonlijk te ontmoeten.

 

 

Interne vacatures:

 

Momenteel hebben wij geen interne vacatures openstaan. Stuur ons een open sollicitatie of bel ons op +31 (85) 76 07 860 om te kijken of we iets kunnen betekenen voor elkaar!