Wat je gaat doen als Senior Werkvoorbereider Renovatie

Onze opdrachtgever is een bouwer, ontwikkelaar en verduurzamer die écht impact wil maken. Met jarenlange ervaring en liefde voor de stad maken zij het positieve verschil. Sterke steden en fijne buurten worden altijd samen gemaakt, met opdrachtgevers, co-makers én bewoners. Je wordt van harte verwelkomd in een team van zo’n 400 gedreven collega’s die trots bouwen aan stedelijk geluk en een gezonde wereld voor iedereen.

Koude opnames, warme opnames, proefwoningen, proefstrang, leansessies, inkoopschema’s, offertes, afroepschema’s. Geen probleem! Tenminste, voor jou. Jij weet precies waar het over gaat. Wij zoeken zo’n talent voor onze opdrachtgever. Een echte doener. Een techneut, maar ook iemand met uitstekende sociale vaardigheden. Je geniet ervan om veldwerk te verrichten en middenin een woonwijk te staan. Letterlijk. Als Projectorganisator kun jij écht het verschil maken. In de dynamiek tussen ontwikkeling, voorbereiding en realisatie ben jij de spil in het proces. Veilig werken, van tekening tot uitvoering, staat altijd op nummer één. Samen met de uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en realisatie van renovatieprojecten. En díe projecten blinken uit in aanpak, grootte, proces- en bewonersaanpak, kwaliteit, co-creatie én communicatie.

Wie we zoeken

Wat wij van jou verlangen:

  • Je bent een renovatietalent met een HBO-opleiding;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring bij een ontwikkelende bouwer of woningcorporatie;
  • Je werkt zelfstandig maar ook graag in teams met collega’s of co-makers;
  • Je bent een kei in plannen en werkt nauwkeurig;

Ultiem blije bewoners; daar doe je het allemaal voor!

Wat we jou bieden

  • Een baan bij een van de leukste vastgoedbedrijven van Nederland.
  • Uitdagend werk waar je soms vergeet dat je aan het werk bent.
  • Ruimte voor jouw goede ideeën en de mogelijkheid om ze zelf uit te voeren.
  • Een prima salaris en een pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een elektrische leaseauto en een 13de maand.
  • Een keuzebudget dat je naar eigen wens kunt invullen en een bijdrage aan jouw sportabonnement.
  • Gezondheid en welzijn staan bij ons altijd voorop.
  • Een team met enthousiaste collega’s en de mogelijkheid om deel te nemen aan gezellige, sportieve en interessante activiteiten. Er mag zeker gelachen worden!

Waar ga je werken

Deze opdrachtgever is een ontwikkelende bouwer die zich met name richt op de binnenstedelijke woningbouw en -renovatie. Door innovatieve oplossingen en ideeën te bedenken wordt een optimale leefomgeving gecreëerd voor de eindgebruiker. Duurzaamheid, samenwerking en vernieuwing staan hierbij centraal. Er wordt veel geïnvesteerd in het werkplezier en de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Ben jij een nieuwsgierige teamplayer met ambitie? Dan zit jij hier perfect op je plek.

Eenvoudig reageren

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaande functie en herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan direct!

Wij sturen je zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging en geven je inzicht in de eventuele vervolgstappen.

Heb je een vraag over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan 24/7 contact op met Richard Hol via +31 (6) 22242707.