juli 2, 2021

Ontwikkeling Cruquiuswerf

Weergaloze woningbouw aan het water

Aan het flonkerende water van de Entrepothaven is een gloednieuwe woonwijk in aanbouw. Op het terrein waar de “NV Oliefabrieken Insulinde” in een ver verleden liters wijn en geurige kokosolie verwerkten, bouwt Bouwbedrijf De Nijs nu mee aan een reeks extravagante appartementengebouwen. De gebiedsontwikkeling heeft de naam Cruquius en is rustig aan het water gelegen. De nieuwbouwappartementen kijken uit over de dobberende bootjes en de indrukwekkende architectuur in de omgeving.

In deze nieuwe wijk in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam bruist het nu al van de bedrijvigheid. De ondernemersgeest van weleer is nieuw leven ingeblazen en de kleine, hippe koffietentjes, restaurantjes en winkeltjes steken overal de kop op. In totaal komen er 12 statige appartementencomplexen op de Cruquiuswerf te staan. In 2011 is de gebiedsontwikkeling gestart en naar verwachting zal het werk in 2030 volledig zijn afgerond.

De ondernemersgeest van weleer is nieuw leven ingeblazen en de kleine, hippe koffietentjes, restaurantjes en winkeltjes steken overal de kop op.

Team Seven Oaks op de Cruquiuswerf

Seven Oaks heeft een steentje bijgedragen aan project Cruquius met de inzet van een Projectsecretaresse, een Hoofduitvoerder en een tweetal Senior Werkvoorbereiders bij Bouwbedrijf De Nijs.

Wil jij ook via Seven Oaks aan de slag op een topproject als dit? Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer direct!