Wat je gaat doen als Calculator Bouw

Kom jij als Calculator Bouw het team versterken bij dit toonaangevende bouwbedrijf in omgeving Utrecht? Dan lever jij een essentiële bijdrage aan het financiële succes van de projecten! Jij werkt aan het uittrekken van materialen en hoeveelheden en het bepalen van complete begrotingen en ramingen aan de hand van schets (VO ontwerpen),. Met jouw secure werkwijze en oog voor detail kun je offertes beoordelen en spiegelen om tot het meest gunstige resultaat te komen.
Jouw taken en verantwoordelijkheden als Calculator Bouw:

  • Contact onderhouden met de diverse stakeholders.
  • Afwijkingen signaleren en alternatieven uitwerken.
  • Afhandelen van meer- en minderwerk.
  • Ondersteunen bij het opstellen van de optielijsten.

Wie we zoeken

De Calculator Bouw die wij zoeken is analytisch, nauwkeurig en gestructureerd en heeft:

  • Een MBO/HBO opleiding Bouwkunde afgerond.
  • Minimaal 5 jaar ervaring als calculator.
  • Kennis van en ervaring met IBIS Trad.
  • Bouwkundig en cijfermatig inzicht en kennis van bouwprocessen.

Wat we jou bieden

Waar ga je werken

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat actief is op het gebied van vastgoedontwikkeling, bouw en vastgoedbeheer. Enkele belangrijke aspecten van zijn: Vastgoedontwikkeling: onze opdrachtgever is betrokken bij de ontwikkeling van verschillende soorten vastgoed, waaronder residentiële, commerciële, industriële en creatieve projecten. Ze hebben een scala aan vastgoedactiviteiten, variërend van de bouw van appartementencomplexen tot winkelcentra en fabrieken. Innovatie: Het bedrijf staat bekend om zijn streven naar innovatie in de bouwsector. Ze hebben een drijvende kracht in onderzoek en ontwikkeling om krachtige bouwtechnologieën te ontwikkelen, zoals milieuvriendelijke en energie-efficiënte bouwmethoden. Duurzaamheid: Net als veel andere bedrijven in de vastgoedsector heeft onze opdrachtgever aandacht besteed aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in hun projecten. Ze streven naar het verminderen van de ecologische impact van hun bouwwerkzaamheden en het ontwikkelen van groene en duurzame gebouwen.

Eenvoudig reageren

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaande functie en herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan direct!

Wij sturen je zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging en geven je inzicht in de eventuele vervolgstappen.

Heb je een vraag over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan 24/7 contact op met Richard Hol via +31 (6) 22242707.