Wat je gaat doen als Open sollicitaties

Sta je open voor een nieuwe uitdaging, maar zit de juiste vacature er nu niet tussen? Of wil je je graag inschrijven als werkzoekende, zodat wij een passende baan voor je kunnen zoeken? Stuur ons een open sollicitatie en we nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Wie we zoeken

.

Wat we jou bieden

.

Waar ga je werken

Seven Oaks is een ambitieus Executive Search en Detacheringsbureau. Wij bemiddelen al ruim 20 jaar hogeropgeleide professionals binnen de Bouw(kunde), Projectontwikkeling, Vastgoed en Architectuur. Vanuit ons kantoor in Montfoort (Utrecht), werken we nauw samen met topwerkgevers verspreid over een groot deel van Nederland. Onze persoonlijke benadering, gedegen wervingsproces, geavanceerde database en search engines helpen jou om snel en effectief voor jouw kandidaten te bemiddelen! We hechten veel waarde aan het opbouwen van langdurige relaties en aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze kandidaten en medewerkers.

Eenvoudig reageren

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaande functie en herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan direct!

Wij sturen je zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging en geven je inzicht in de eventuele vervolgstappen.

Heb je een vraag over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan 24/7 contact op met Piet Middelbrink via +31 (6) 15053396.