juli 30, 2021

Seven Oaks is even op vakantie!

Het is zover, de bouwvak is begonnen! Ook Team Seven Oaks knijpt er even lekker tussenuit voor een welverdiende vakantie. Hier wat praktische informatie omtrent onze afwezigheid.

Ons kantoor is niet bereikbaar tijdens de vakantie

In verband met de bouwvak is ons kantoor gesloten van 2 tot en met 20 augustus 2021. Vanaf maandag 23 augustus staat ons team weer vol energie en enthousiasme voor je klaar!

Waar kun je terecht voor meer informatie?

Tijdens onze afwezigheid kun je natuurlijk gewoon terecht op onze website voor meer informatie en de beste vacatures in Bouw en Vastgoed. Neem ook eens een kijkje op de sociale media van Seven Oaks: LinkedIn, Facebook en Twitter.

Gesolliciteerd tijdens onze vakantie?

Heb jij tijdens de bouwvak gesolliciteerd naar een van onze vacatures? Dan kan het wat langer duren dan je van ons gewend bent voordat je een terugkoppeling krijgt. Maar maak je geen zorgen, zodra we terug zijn van vakantie gaan we gelijk met je sollicitatie aan de slag en hoor je van ons!

Fijne vakantie namens Team Seven Oaks

Team Seven Oaks wenst je een fijne vakantie en een mooie zomer toe. Geniet ervan en tot snel!

Seven Oaks is op vakantie! Wij hebben bouwvak van 2 t/m 20 augustus.

Over Seven Oaks

Wij zijn Seven Oaks, een Executive Search- en Detacheringsbureau gevestigd in Montfoort, Utrecht. Al sinds onze oprichting in het jaar 2000 zijn we gespecialiseerd in het bemiddelen van hogeropgeleide professionals in Bouw, Projectontwikkeling, Vastgoed, Architectuur, Advies en (BIM) Engineering. We werken nauw samen met de beste werkgevers in de bouw- en vastgoedsector. Bekijk onze vacatures en neem contact op, we gaan graag met je in gesprek!