Onze diensten

Home / Onze diensten

Seven Oaks is een executive search- en detacheringsbureau gespecialiseerd in vacatures voor hoger opgeleiden in o.a. de bouw(kunde), projectontwikkeling, vastgoed, architectuur en (installatie)techniek.

 

Met onze unit ‘Detachering’ spelen wij in op de flexibiliteit van onze opdrachtgevers binnen deze branches. Dit houdt in dat je bij Seven Oaks in dienst bent en op projectbasis of voor korte/lange termijn werkzaam bent bij één van onze opdrachtgevers.

 

Met onze unit ‘Executive Search’ verzorgen wij de werving en selectie voor openstaande vacatures bij onze opdrachtgevers. Dit betekent dat je als geschikte kandidaat rechtstreeks in dienst gaat bij de opdrachtgever.

 

Ben jij klaar voor de volgende stap binnen jouw carrière? 

Solliciteer dan naar één van onze vacatures. Bekijk het complete overzicht van onze bouwkundige vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Onze recruiters begeleiden, coachen en adviseren jou graag bij het vinden een geschikte baan. 

 

Seven Oaks biedt jou meer dan een baan alleen. Nieuwsgierig? Lees ons verhaal.  

 

Ben jij als bedrijf geïnteresseerd in onze diensten? 

Neem dan contact met ons op! Seven Oaks beschikt over eigen medewerkers die werken volgens het werkondernemerschapsmodel, externe medewerkers en ZZP'ers. Deze flexibiliteit zorgt voor de juiste (wo)man op de juiste plaats.

 

Wij zijn gespecialiseerd in de invulling van posities op midden- en hoger management, staf-, commercieel-, directie-, en bestuursniveau. De professionals die wij leveren, beschikken over een gedegen opleiding, kennis en ervaring op het gebied van o.a. bouwkunde, uitvoering en projectontwikkeling.