september 2, 2018

De Seven Oaks ervaring van Zoubeir

Na zijn studie Bouwkunde ging Zoubeir El Atmani op detacheringsbasis aan de slag bij Seven Oaks. In dit blog vertelt hij meer over zijn Ervaringen bij Seven Oaks.

Snelle bemiddeling in de bouw

Tijdens zijn afstudeerfase van de opleiding Bouwkunde werd Zoubeir benaderd door onze Recruiter Richard Hol. Zoubeir: ‘Ik vond het een geschikt moment om mij te verdiepen in de arbeidsmarkt. Ik was benieuwd wat Richard mij te bieden had.’

Zoubeir en Richard planden samen een intakegesprek in op het Seven Oaks kantoor. In dit gesprek praatten zij over de kwaliteiten en interesses van Zoubeir. Ook gingen ze dieper in op de mogelijkheden in de arbeidsmarkt. Met de toestemming van Zoubeir op zak ging Richard vervolgens op zoek naar de meest geschikte werkgever.

Al snel vond hij een passend bedrijf, Roza Vastgoedonderhoud in Culemborg. Binnen een week zat Zoubeir bij Roza om tafel voor een eerste sollicitatiegesprek. Beiden partijen hadden direct een goed gevoel.

Met de adviezen van Seven Oaks is mijn eerste sollicitatiegesprek succesvol verlopen. Diezelfde middag kreeg ik al een telefoontje dat ik na de zomervakantie kon beginnen als Werkvoorbereider!’

Zoubeir gedetacheerd via Seven Oaks

Zoubeir ging aan de slag op detacheringsbasis bij Roza Vastgoedonderhoud. Na een jaar is hij in vaste dienst gegaan bij het bedrijf. Als Werkvoorbereider specialiseert Zoubeir zich in het onderhouden en verduurzamen van vastgoed. Nu blikt hij met een positief gevoel terug op de samenwerking met Seven Oaks.

‘Seven Oaks was voor mij de juiste keuze. Ik heb tijdens mijn detacheringsperiode nauw contact met ze gehouden. Bij vragen kreeg ik snel een antwoord. Ik vond het ook leuk dat er regelmatig bedrijfsuitjes en cursussen worden georganiseerd. Dit gaf me de kans om collega’s te leren kennen en mijn kennis over de bouw te verbreden.’

Wil net als Zoubeir werken via Seven Oaks bij een topwerkgever in de bouw- of vastgoedsector? We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Zoek jouw nieuwe baan in ons vacatureaanbod!