Maand van de Uitvoerder - Ton Sens

Home / Blog / Maand van de Uitvoerder - Ton Sens

Ton Sens is via Seven Oaks gedetacheerd bij Trebbe West als Uitvoerder. Ton werkt momenteel aan de nieuwbouw van het Amphia Ziekenhuis in Breda. Het nieuwe ziekenhuis heeft een vloeroppervlakte van 76000m2 en is met het bestaande ziekenhuis verbonden middels een ondergrondse tunnel. Deze tunnel is 250 meter lang en wordt straks gebruikt voor logistieke processen.

 

Ton: “Het is een groot en uitdagend project. Het ziekenhuiscomplex bestaat uit vier gebouwen van 3, 4, 5 en 6 verdiepingen hoog. De hoogste verdiepingen zijn de technische lagen. De bouw wordt in vier bouwstromen tegelijkertijd gerealiseerd. Iedere bouwstroom is ook weer onderverdeeld in vier bouwstromen: ruwbouw, gevelbouw, dakopbouw in relatie tot wind- en waterdicht en afbouw.”

 

Ton is in één van deze vier gebouwen, het zogenaamde interventiegebouw, werkzaam als Uitvoerder: “In dit gebouw komen de afdelingen Spoedeisende Hulp, Radiologie, OK, Hart Katheterisatie Kamer, Intensive Care, Centrale Sterilisatie Afdeling, Bloedafnamen, Huisartsenpost en Poliapotheek. Hier begeleid ik dagelijks de afbouw van het gebouw inclusief de installaties. Regelmatig overleg ik met de bouwplaatsmanager, hoofduitvoerder en de afdeling Ontwerp/Werkvoorbereiding zodat ik de kwaliteit en kwantiteit van het project kan waarborgen.”

 

“Ik vind mijn baan als Uitvoeder interessant vanwege de diversiteit, waardoor ik niet een sleur terecht kom. Ik realiseer iedere keer met verschillende collega’s en disciplines een project. Ieder project is anders en geen werkdag is hetzelfde. Dit maakt mijn werk als Uitvoerder uitdagend.”

 

Ton Sens is sinds september 2017 in dienst bij Trebbe West via Seven Oaks: “Ik waardeer het bijzonder dat het voor Seven Oaks geen probleem is om de wat oudere werknemer nog een kans te geven om in het arbeidsproces betrokken te worden en te blijven.”

 

Ben jij als Uitvoerder ook op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan contact op met Seven Oaks of solliciteer naar een van onze uitvoerdersvacatures.

 

Geschreven door: Christel Bekker
op: 10/04/2018 - 16:09