Het belang van investeren in medewerkers

Home / Blog / Het belang van investeren in medewerkers

Laatst las ik een artikel op nu.nl waarin staat dat de bouw het minste geld uitgeeft aan cursussen. Ik ben eigenaar van het Executive Search en Detacheringsbureau Seven Oaks die o.a. bemiddelt in de bouw. Ik weet als geen ander dat investeren in bouwmedewerkers juist belangrijk is. Naast het feit dat de bouw zich constant ontwikkelt, komen we in de bouw vakmensen tekort en niet alleen op de bouwplaats. Veel oudere werknemers zijn niet op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zoals LEAN en BIM. De jongere garde ontbeert het weer vaak aan voldoende bouwtechnische kennis.

 

Wij, detacheringsbureau Seven Oaks, investeren juist graag in de ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden onze medewerkers meer dan een baan alleen. Wij bieden ze gedurende het hele jaar, klassikaal en individueel, cursussen en opleiding aan, zoals Tekla BIMsight workshops, cursussen KYP, Solibri, VOL-VCA en AutoCAD of Revit Architecture. Maar ook organiseren we zelf trainingen met KPE/HTI voor het verbeteren van de materiaalkennis en haar toepassingsmogelijkheden. Eén medewerker heeft zelfs via ons een opleiding tot BIM-Engineer/Manager gevolgd.

 

Wij investeren graag in het kennisniveau van onze medewerker, omdat het, naast de toegevoegde waarde op zijn/haar cv, ook de kans biedt om goed bemiddelbaar te blijven op de arbeidsmarkt. We zijn als bureau van mening dat je een leven lang moet blijven leren, om, zoals de Engelsen dat in één woord mooi kunnen zeggen, 'employable' te blijven.

 

Geschreven door: Piet Middelbrink
op: 10/04/2018 - 16:05