Over ons

Home / Over ons

Werken binnen de Bouw, Architectuur, Techniek of het Vastgoed

Wil jij werken bij één van de bekendste werkgevers binnen de Bouw, Architectuur, Techniek of het Vastgoed? Dan zijn wij het ideale bemiddelingsbureau.
 

Wij, Seven Oaks, zijn een executive search- en detacheringsbureau gespecialiseerd in bouwvacatures, vacatures binnen de architectuur, technische vacatures en vastgoedvacatures. Wij hebben tientallen jaren werkervaring binnen deze vakgebieden en werken nauw samen met toonaangevende bedrijven.

 

Persoonlijke werkwijze

Wij, Seven Oaks, onderscheiden ons van andere bureaus vanwege onze persoonlijke werkwijze. Achter de schermen werkt een klein, deskundig team die iedere kandidaat persoonlijk kent vanwege de uitgebreide kennismakingsgesprekken.
 

“Zien wij potentie in jou?
Dan ligt jouw CV binnen 7 dagen bij een bekende werkgever.”

 

Deskundige begeleiding

Onze deskundige recruiters begeleiden, coachen en adviseren je graag bij het vinden van een passende baan. Zij geven jou gratis loopbaanadvies inclusief een persoonlijkheidsanalyse en streven naar de perfecte match tussen jou, de functie en het bedrijf. Zien wij potentie in jou? Dan beloven wij dat jouw CV binnen 7 dagen bij een topwerkgever ligt.

 

“Als jij via ons werkt, dan investeren wij graag in jouw ontwikkeling.”

 

Jouw persoonlijke ontwikkeling

De branches waarin jij werk zoekt, ontwikkelt zich constant. Hierdoor is het belangrijk dat jouw kennis zich ook continu verder ontwikkelt. Seven Oaks investeert graag in jou. Dit doen wij door jou relevante opleidingen en cursussen aan te bieden, waardoor jij succesvol blijft binnen jouw vakgebied.
 

“Seven Oaks biedt jou meer dan een baan alleen.”

 

  • wij geven jou gratis loopbaanadvies inclusief een persoonlijkheidsanalyse;
  • wij beschikken over deskundige recruiters die jou persoonlijk begeleiden;
  • ons aanbod bestaat uit vacatures voor hoger opgeleiden bij bekende werkgevers;
  • wij investeren daadwerkelijk in onze werknemers.

 

Wij helpen jou aan een succesvolle carrière. Solliciteer naar één van onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie.