Nieuws

Home / Nieuws
Onze blog

Serdar Kiliç is Junior Werkvoorbereider en start volgende maand met zijn eerste baan via Seven Oaks bij MBB Maarssen’s Bouwbedrijf. Het was geen verrassende keuze toen Serdar besloot om bouwkunde te studeren. Hij vindt het altijd al interessant om te achterhalen hoe dingen in elkaar zitten: ”Van kleins af aan maak ik samen met mijn opa maquettes van huizen. Eigenlijk heb ik een technische familie: automonteurs, elektromonteurs, timmermannen. Techniek zit in mijn bloed.”

 

Geschreven door: Christel Bekker

Ton Sens is via Seven Oaks gedetacheerd bij Trebbe West als Uitvoerder. Ton werkt momenteel aan de nieuwbouw van het Amphia Ziekenhuis in Breda. Het nieuwe ziekenhuis heeft een vloeroppervlakte van 76000m2 en is met het bestaande ziekenhuis verbonden middels een ondergrondse tunnel. Deze tunnel is 250 meter lang en wordt straks gebruikt voor logistieke processen.

 

Geschreven door: Christel Bekker

De maand januari heeft Seven Oaks uitgeroepen tot de Maand van de Uitvoerder. Deze maand besteden wij extra aandacht aan onze uitvoerders. Ook geeft een aantal uitvoerders van ons jou een kijkje achter de schermen bij de projecten waar zij nu aan werken. Onze Uitvoerder Ed Verbeek is de eerste. 

 

Onze Uitvoerder Ed Verbeek is momenteel gedetacheerd bij Waal. Hier werkt hij aan het project Albatros, dat bestaat uit 61 koopappartementen.

 

Geschreven door: Christel Bekker

Laatst las ik een artikel op nu.nl waarin staat dat de bouw het minste geld uitgeeft aan cursussen. Ik ben eigenaar van het Executive Search en Detacheringsbureau Seven Oaks die o.a. bemiddelt in de bouw. Ik weet als geen ander dat investeren in bouwmedewerkers juist belangrijk is. Naast het feit dat de bouw zich constant ontwikkelt, komen we in de bouw vakmensen tekort en niet alleen op de bouwplaats. Veel oudere werknemers zijn niet op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zoals LEAN en BIM.

Geschreven door: Piet Middelbrink

Seven Oaks organiseert regelmatig cursussen en workshops voor al haar medewerkers. Deze worden zorgvuldig afgestemd op het vakgebied en de functie van elke professional. Gedurende het hele jaar worden o.a. Tekla BIMsight workshops, cursussen KYP, Solibri, VOL-VCA, BIM-Engineer en AutoCAD Architecture of Revit gegeven, zowel individueel als klassikaal.

Seven Oaks wil graag investeren in de ontwikkeling van het kennisniveau van elke medewerker. Het biedt, naast de toegevoegde waarde voor ieders cv, ook de kans om goed bemiddelbaar te blijven op de arbeidsmarkt.

Geschreven door: Piet Middelbrink