Nieuws

Home / Nieuws
Onze blog

De maand januari heeft Seven Oaks uitgeroepen tot de Maand van de Uitvoerder. Deze maand besteden wij extra aandacht aan onze uitvoerders. Ook geeft een aantal uitvoerders van ons jou een kijkje achter de schermen bij de projecten waar zij nu aan werken. Onze Uitvoerder Ed Verbeek is de eerste. 

 

Onze Uitvoerder Ed Verbeek is momenteel gedetacheerd bij Waal. Hier werkt hij aan het project Albatros, dat bestaat uit 61 koopappartementen.

 

Geschreven door: Christel Bekker

Laatst las ik een artikel op nu.nl waarin staat dat de bouw het minste geld uitgeeft aan cursussen. Ik ben eigenaar van het Executive Search en Detacheringsbureau Seven Oaks die o.a. bemiddelt in de bouw. Ik weet als geen ander dat investeren in bouwmedewerkers juist belangrijk is. Naast het feit dat de bouw zich constant ontwikkelt, komen we in de bouw vakmensen tekort en niet alleen op de bouwplaats. Veel oudere werknemers zijn niet op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zoals LEAN en BIM.

Geschreven door: Piet Middelbrink

Seven Oaks organiseert regelmatig cursussen en workshops voor al haar medewerkers. Deze worden zorgvuldig afgestemd op het vakgebied en de functie van elke professional. Gedurende het hele jaar worden o.a. Tekla BIMsight workshops, cursussen KYP, Solibri, VOL-VCA, BIM-Engineer en AutoCAD Architecture of Revit gegeven, zowel individueel als klassikaal.

Seven Oaks wil graag investeren in de ontwikkeling van het kennisniveau van elke medewerker. Het biedt, naast de toegevoegde waarde voor ieders cv, ook de kans om goed bemiddelbaar te blijven op de arbeidsmarkt.

Geschreven door: Piet Middelbrink

Vandaag, 21 februari, start Seven Oaks in opdracht van Rcreators (consortium van Strukton, Facilicom en Ballast Nedam) met het project ‘De Knoop’. Seven Oaks ontwikkelt tijdens dit project een interactieve 3D walkthrough-visualisatie.

Geschreven door: Christel Bekker

Dodelijk bouwongeval in Alphen aan den Rijn. Bouwvakker komt om op bouwplaats Hoog Catharijne. Het nieuwe jaar is pas net begonnen en de bouw betreurt al twee dodelijke ongevallen. De bouw staat niet voor niets in de top drie van gevaarlijkste werkplekken in Nederland.  Dit nieuws laat mij niet koud. Wij, Seven Oaks, hebben een groot deel van onze werknemers gedetacheerd binnen de bouwsector en zij verdienen een veilige werkomgeving. Maar is dit realistisch?

Geschreven door: Piet Middelbrink