Nieuws

Home / Nieuws

Onze blog

Seven Oaks organiseert regelmatig cursussen en workshops voor al haar medewerkers. Deze worden zorgvuldig afgestemd op het vakgebied en de functie van elke professional. Gedurende het hele jaar worden o.a. Tekla BIMsight workshops, cursussen KYP, Solibri, VOL-VCA, BIM-Engineer en AutoCAD Architecture of Revit gegeven, zowel individueel als klassikaal.

Seven Oaks wil graag investeren in de ontwikkeling van het kennisniveau van elke medewerker. Het biedt, naast de toegevoegde waarde voor ieders cv, ook de kans om goed bemiddelbaar te blijven op de arbeidsmarkt.

Geschreven door: Piet Middelbrink

Vandaag, 21 februari, start Seven Oaks in opdracht van Rcreators (consortium van Strukton, Facilicom en Ballast Nedam) met het project ‘De Knoop’. Seven Oaks ontwikkelt tijdens dit project een interactieve 3D walkthrough-visualisatie.

Geschreven door: Christel Bekker

Dodelijk bouwongeval in Alphen aan den Rijn. Bouwvakker komt om op bouwplaats Hoog Catharijne. Het nieuwe jaar is pas net begonnen en de bouw betreurt al twee dodelijke ongevallen. De bouw staat niet voor niets in de top drie van gevaarlijkste werkplekken in Nederland.  Dit nieuws laat mij niet koud. Wij, Seven Oaks, hebben een groot deel van onze werknemers gedetacheerd binnen de bouwsector en zij verdienen een veilige werkomgeving. Maar is dit realistisch?

Geschreven door: Piet Middelbrink

Onlangs verscheen er in de Cobouw een artikel waarin zij waarschuwt voor een dreigend tekort aan vakmensen in de bouw. Als de sector niet snel verjongt, barst er volgens economen een gevecht om personeel los.

Dit artikel trok natuurlijk meteen mijn aandacht. Ik voorzie deze problemen namelijk ook. Wat ik mezelf dan meteen afvraag: wat kan Seven Oaks hierin betekenen?

Geschreven door: Piet Middelbrink

Op donderdag 2 juni, in kader van de ‘Dag van de Bouw’, heeft Lighthouse Club Utrecht op TU Delft wederom de bouwgame gespeeld. Leerlingen van HAVO 4 en VWO 5 kregen de mogelijkheid om de bouwgame te spelen. Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland, was deze dag aanwezig en sprak zijn waardering uit over dit initiatief van Lighthouse Club.

Geschreven door: Christel Bekker