Detacheringsbureau Bouw, Architectuur, Techniek en Vastgoed

Home / Detacheringsbureau Bouw, Architectuur, Techniek en Vastgoed

Seven Oaks is een Detacheringsbureau gespecialiseerd in de vacatures binnen de bouw, bouwkunde, projectontwikkeling, architectuur, (installatie)techniek en vastgoed. Met onze unit ‘Detachering’ spelen wij in op de flexibiliteit van onze opdrachtgevers binnen deze branches. Dit houdt in dat je bij Seven Oaks in dienst bent en op projectbasis of voor een bepaald termijn werkzaam bent bij één van onze opdrachtgevers.

Werving en Selectie hoogopgeleide professionals

Onze professionals bieden met hun ruime kennis en ervaring professionele ondersteuning bij projecten, capaciteitsknelpunten en kennisvraagstukken. Wij vinden opleiding en training belangrijk. Wanneer jij in dienst komt bij Seven Oaks krijg je de mogelijkheid verschillende opleidingen en trainingen te volgen die gerelateerd zijn aan jouw carrière, zoals BIM, LEAN en Revit.

Baan in de Bouw, Architectuur, Techniek of Vastgoed

Ben jij op zoek naar een baan en wil jij je graag aansluiten bij ons netwerk? Zie voor een compleet overzicht onze openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Onze recruiters begeleiden, coachen en adviseren jou graag bij het vinden een geschikte baan.

Ben jij als bedrijf geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact met ons op! Seven Oaks beschikt over eigen medewerkers die werken volgens het werkondernemerschapsmodel, externe medewerkers en ZZP'ers. Deze flexibiliteit zorgt voor de juiste (wo)man op de juiste plaats.